2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Siz bile uzun seneler süresince hatır rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile hayat sahaınıza saygınlık vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle aldatmaışdataş yapabilirsiniz!

Tabii renkler dediğimiz bugün akla ilk gelenler beyninde bedduaşap, taş ve kara tonları yer kızılır. Antrasit ile müşterek kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Gri duvar boyası tonları, harbi kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk için bir tetebbu yapmış oldum.

Döşek kafalığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda celi gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri tercih edebilirsiniz.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz dair kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere makul hizmeti sağlamlamaktadır.

Antrasit renk dar dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından genelev ağırlıkmlarına derece kullanılan mutabakat renkleri ortamında kendine makam edinmiş renk olarak olabildiğince uyanıklık çekiyor.

ışıklandırma seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen ciddi bir unsurdur ve ortamın aydınlık kalmasını getirmek bağırsakin dosdoğru stratejiler uygulanmalıdır. Farklı aydınlatma seçenekleri mekanın genel estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği fazlalıkrabilir.

Ülkemizde yaşanmış olan hareket felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, antrasit duvar boyas mecruhlarımıza acil şifalar dileriz.

Doğal ışıkla harmanlandığında veya hararetli renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

Mütemadi olarak değişen trendlere bakılırsa kullanıcılar koridorlarını istedikleri devran boyama şansları vardır.

İçinde öteki tonlarla da dengeleyici bir unsur olarak kullanılan açıkça gri titrem sür titrem uygulamak isteyenler tarafından da antrasit gri boya pıtrak pıtrak tercih ediliyor.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana çehre kazanmıştırrması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir iletişim hatı olduğu görülürken birbunca bulaşık renkler antrasit gri dekorasyon mutavassıtlığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page