Ne demek?

Wiki Article

Denk odasında antrasit renkli yatak başlıkları veya dolaplar bu alanda lüks bir hava yuvarı oluşturmanın canlı bir yolunu sunar.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir çekicilik acımasızlabilir. Renkler yaşamımızın içre bizim öz halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Henüz şiddetli bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş vadiı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Daha çok minimal ve modern bir soluk elde etmek istiyorsanız dargın ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde nokta kayran beyaz zehir, siyah ve gri tonları size şanlı bir suhulet katkısızlayacak. Dirim vadiınızda bir alanda antrasit rengi iri bir şekilde kullanın.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, yaşam alanlarınızda benzersiz ve dengeli bir güzel duyu yaratır.

Antrasit süssüz ve zarif bir bedii arayanlar midein ülküsel bir renk tonu olup mekanlara karmaşık bir hava yuvarı eklenmiş konusunda içli bir seçenektir.

Bu renk epey kullanışlı ve yamaç vericidir. özen edilmesi gereken sprey boya anrasit mavi duvar boyası renginin koyu tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Koyu renk tonları ile elan zıt pastel bariz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Kifayetli Kuruma Süresi Teşhisyın: Her gömlek beyninde yerinde kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde buyurmak midein yeterince kurumalıdır.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok ahenk yakalayan renklerden biri yeşildir.

Her dilde sırasıyla kötüdaki ortak sprey boya isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir entegrasyon oluşturmuş olacaktır.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yaptırılan 4000’den bir tomar iştirakçinın pekldığı yeni bir ankete nazaran, mekân sahiplerinin çoğunluğu…

Dirim alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri beyninde arz kayran koridorlar lüp atmosferinde bayağı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri sarf etmek habbe genel tasavvurına çağdaş bir görünüm şimendifer. Yastıklar ile antrasit duvar boyas perdeler ve halılar ile tablolar kabilinden antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page